fibroadenomu-mamar.jpg

Fibroadenomul Mamar

22665 vizualizari

Fibroadenomul mamar este o leziune benigna care afecteaza femeile aflate in perioada reproductiva a vietii, dar nu numai.
crioablatia.jpg

Procedura de Crioablatie

15593 vizualizari

Crioterapia fibroadenomului mamar este o optiune de tratament sigura, eficienta, si practic nedureroasa, se desfasoara fara spitalizarea pacientului si nu lasa urme sau cicatrice pe san (ca in cazul operatie chirurgicale clasice unde sanul poate suferii mari modificari estetice).
ecografie-mamara-tumb.jpg

Ecografia Mamara

6851 vizualizari

O ecografie mamara ne ajuta pentru a obtine diagnosticul corect, dupa care se incadreaza pacienta intr-un protocol de tratament sau monitorizare/supraveghere. In acest sens, un rol foarte important il are ecografia mamara.
avantaje-crioablatie.-tumbjpg.jpg

Avantaje ale Procedurii de Crioablatie

6588 vizualizari

Procedura de crioablatie, prin care se elimina fibroadenomul mamar fara a afecta tesuturile inconjuratoare, este o procedura medicala noua, minim invaziva, nu necesita internare si care va permite sa va reluati activitatea inca de a doua zi.
totul-despre-crioablatie-tumb.jpg

Totul despre Crioablatie

5653 vizualizari

Crioablatia pare mult mai putin comfortabila fata de alternativa: anestezie, incizie. Daca acum avem o alta optiune, eu as alege crioablatia.
dureri-la-sani-tumb.jpg

Dureri la Sani

5358 vizualizari

Foarte multe femei se confrunta zilnic cu dureri de sani si se estimeaza ca 70% dintre femei s-au confruntat la un moment dat cu dureri de sani.
cancer-san-tumb.jpg

Prevenire Cancer la San

4400 vizualizari

Dupa cum stim cu totii cel mai bun tratament pentru cancer la san este preventia, si in acest sens va sugeram un stil de viata sanatoas, alimentatie corespunzatoare si activitate fizica.
tratament-san-tumb.jpg

Tratamentul Fibroadenomului Mamar prin Crioablatie

4057 vizualizari

Crioablaţia fibroadenoamelor mamare este efectuată în cabinet cu monitorizare pe termen lung.
crioablatia-fibroadenomului-mamar-tumb.jpg

Crioablatia Fibroadenomului Mamar

3530 vizualizari

Crioablatia cu Ice Snese 3 implica folosirea unei temperaturi extrem de scazute sub ghidaj ecografic pentru tratarea fibroadenomului, in cabinetul medical, sub anestezie locala.
procedura-icesense.jpg

Procedura IceSense - video

3031 vizualizari

O noua alternative pentru eliminarea fibroadenomului mamar este procedura IceSense3, o procedura rapida realizata in cabinetul medical si care elimina fibroadenomul mamar prin crioablatie.

 

BreastCareClinic VIDEO